Пакете добила 101 породица
23. јануара 2015.
Одржана промоција часописа „Прозор наше школе“
27. јануара 2015.
Прикажи све

Канцеларији се обратило више од 200 грађана

Током прошле године Канцеларији председника Општине Прокупље обратило се више од 200 грађана за решавање многих питања. Шеф Канцеларије Драган Пиљевић рекао је да су се грађани најчешће обраћали за решавање проблема из области радних односа,комуналних и других проблема.

– Канцеларија председника Општине Прокупље посредује у решавању проблема грађана,али нема ингеренције да нареди институцијама или појединцу да реши конкретан проблем за који јој се странка обрати. Њен задатак је саветодавне природе. Најчешћи разлог обраћања је за решавање проблема из радних односа,рекао је Пиљевић и додао да су запослени у Канцеларији великом броју грађана помогли у прикупљању личних докумената,као и документације из области социјалне и здравствене заштите. Ову помоћ затражило је скоро 600 Прокупчана.

Канцеларија је многим грађанима помогла у реализацији пројекта „Заштита енергетске ефикасности“. Пиљевић је истакао да је имао добру сарадњу са руководством локалне самоуправе и службама у Општинској управи,заштитником грађана Сашом Јанковићем,као и многим установама и институцијама у Прокупљу.

piljevic%20nar_kancelarija

Величина слова: