Уређена Стражавачка улица
27. новембра 2017.
Публика одушевљена евергрин концертом
29. новембра 2017.
Прикажи све

Концерт светског виртоуза на хармоници у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

harmonikas%20112

У прокупачком Дому културе „Радивој Увалић Бата“, 29. новембра у 20 часова, биће одржан концерт европског првака у класичној хармоници Душана Секулића.

Ово ће бити посебна прилика и вече у коме ће посетиоци моћи да уживају у раскошним интерпретацијама ванвременских композиција Баха, Брамса, Моцарта, али и у иновативном и енергичном извођењу обрада светских музичких хитова, као и јединственим ауторским делима Секулића.

Ово је истовремено и  позив заинтересованој публици да дође и ужива у наступу  светски познатог уметника Душана Секулића, јер ће на тај начин  учествовати у великој и хуманитарној акцији Ротаракт клуба Прокупље. Сав приход од продатих улазница намењен је за комплетно опремање неопходним реквизитима прокупачког Дечијег хора „Сањалице“, као и пројекту Ротаракт клуба Бјељина, за опремање игралишта на отвореном за децу са посебним потребама.

Маестро хармонике Душан Секулић ће у Прокупљу наступити са још десет извођача, међу којима ће бити и Дечији хор „Сањалице“.

Концерт ће бити одржан у оквиру турнеје овог уметника под називом „Љубав није само ријеч“.

Уметник светског гласа Душан Секулић је магистрирао на Бечком конзерваторијуму „Франц Шуберт“. Поред врхунских уметничких домета у интерпретацији класичне музике, маестро Душан Секулић се у последње време представља музичкој јавности својим композицијама, које изводи са бендом, а у којима успешно повезује различите музичке стилове. Наступао је у многим земљама, међу којима су Босна и Херцеговина, Хрватска, Мађарска, Чешка, Аустрија, Србија, Италија, Шпанија, Аустралија, Тунис.  

Величина слова: