U čast Svetog Vasilija
3. juna 2016.
Narodna kuhinja i tokom leta
7. juna 2016.
Prikaži sve

Koncert za uživanje

 ms1 ms2

Koncert profesora Osnovne muzičke škole „Kornelije Stanković“,koji je ove godine održan po drugi put,ponovo je izazvao veliko interesovanje prokupačke publike i salu Narodnog muzeja Toplice ispunio do poslednjeg mesta.

Nastupilo je sedam profesora i gost iz Amerike Amari Morales.

Program ovog koncerta sadržao je muzičke numere za klavir,a poslednja,koja je izazvala burne ovacije publike,bila je numera „Jesenje lišće“,koju je izveo Ivan Stojanović uz muzičku pratnju Ljubomira Vukićevića na harmonici.

ms3 ms4

-Želimo da nam ovakvi koncerti postanu tradicionalni. Ove godine su nastupili mladi profesori iz naše škole,koji su pored toga što su odlični pedagozi i vrsni izvođači,te je ovo bila prilika da to i pokažu,naglasio je direktor muzičke škole Vlada Drobnjak i dodao je je ovo jedan od načina na koji oni žele da daju doprinos kulturnom životu grada.

U galeriji Narodnog muzeja Toplice za sledeći petak u 19 časova zakazan je koncert učenika Osnovne muzičke škole „Kornelije Stanković,koji su na različitim takmičenjima na kojima su nastupali,bili nagrađeni kao najbolji.

 

 

 

Veličina slova: