Представа и филмови у Дому културе
9. јануара 2018.
Кратак прекид струје због радова
11. јануара 2018.
Прикажи све

У новој години још једна нова улица


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

jevrejska%201

Општина Прокупље и у новој години наставља инфраструктурне радове на изградњи и уређењу како путева и улица тако и објеката  на целој општинској територији. Тако је већ првих дана јануара месеца искоришћено лепо време за наставак грађевинских  радова на асфалтирању и  насипању градских и сеоских улица  све у циљу стварања што бољих услова за живот грађана, саопштили су данас из локалне самоуправе.

jevrejska2%20(1)

И како су надлежни најаљивали на крају 2017. године, планирани  радови на уређењу градских и сеоских улица настављени су одмах након празника. Захваљујући томе житељи Ђуревачког насеља, тачније Јеврејске улице,  у новој години добили су асфалтирану и може се рећи потпуно нову улицу.

jevrejska4

-За ове радове из општинског буџета издвојена су средства у износу од 2.100.000,00 динара, а поменутим средствима асафалтирано је  150 метара коловоза у једном од најнасељенијих прокупачких насеља, истичу у Општини Прокупље. 

jevrejska3(1)

 

 

Величина слова: