Novogodišnja predstava poklon za najmlađe
19. decembra 2017.
Nedelja bogata kulturom
21. decembra 2017.
Prikaži sve

Korisnici „Sunca“ sa prijateljima


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

U Dnevnom  boravku „Sunce“, čiji su korisnici deca sa posebnim potrebama, ovih dana se organizuju razne aktivnosti povodom novogodišnjih  i božićnih praznika a kraj ove kalenderske godine  obeležila su i druženja u  kreativnim  radionicama  sa prokupačkim đacima.

-Danas nam u posetu dolaze srednjoškolci, članovi dramske sekcije iz Žitorađe i odigraće za nas predstavu  „Gospođa ministarka“ kazala je defektolog, Ivana Ugrenović i istakla  da im je zadovoljstvo što ih đaci svih škola redovno  obilaze,  i što se trude da  korisnicima boravka  ulepšaju praznike.

U nastavku prazničnih druženja,  Dnevni boravak „Sunce“ će sutra ugostiti učenike  OŠ „Nikodije Stojanović Tatko“ i članove Udruženja za Cerebralnu i dečiju paralizu iz Doljevca. 

U  znak zahvalnosti Kompaniji LEONI, koja je brojnim donacijama tokom godine pomagala i omogućila bolje uslove  za boravak  dece i omladine u ovoj ustanovi, korisnici „Sunca“ će  zajedno sa članovima Amaterskog pozorišta Histrion posetiti ovu fabriku  gde će pred novogodišnje praznike  za radnike ove fabrike izvesti predstavu „Kraljevski festival“.

Tradicionalno za kraj godine, Udruženje obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti  za svoje korisnike organizuje svečanu podelu novogodišnjih poklona koji će im biti uručeni 25. decembra u restoranu“ Aleksandar“ u Prokuplju. 

nova%20godina%20sunce

 

Veličina slova: