Драинчеви сусрети песника 2014.
22. августа 2014.
Почели 45. Драинчеви књижевни сусрети
27. августа 2014.
Прикажи све

Кошаркаши почели припреме


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 kos3               kos6

Традиционалном прозивком кошаркаши „Прокупља“ званично су почели припреме за предстојећу сезону. Као и прошле године екипу ће са клупе водити Зоран Чича Стојановић,док ће окосницу тима чинити капитен Никола Терзић,Владимир и Алекса Бјелетић,као и Алекса Шубарић,док ће млађе снаге предводити Петар Миљковић. Председник клуба Вуле Вуковић поручио је играчима да се што боље спреме и пожелео им успешну сезону без повреда.

 

– Очекује нас дуга и напорна сезона. План припрема је направљен и очекујем да сви уложе максимум труда како би што спремније дочекали почетак првенства. Крајем септембра нас очекује традиционални девети по реду меморијални турнир Драшко – Ика – Муса – Педа што нам је,као и увек,најбоља провера да видимо шта смо урадили и колико смо спремни. Сигуран сам да ћемо и у овој сезони достојно репрезентовати кошаркашко Прокупље,рекао је Вуле Вуковић,председник КК „Прокупље“.

Кошаркашки Клуб К „Прокупље“ планира да се у наредном периоду до почетка првенства појача са једним искусним кошаркашем,који је неколико сезона наступао и у иностранству,а одлучено је и да члан Скупштине Кошаркашког клуба Миодраг Илић,као представник родитеља буде именован за координатора млађих селекција клуба.

Величина слова: