Драинчеви сусрети песника 2014.
22. августа 2014.
Почели 45. Драинчеви књижевни сусрети
27. августа 2014.
Прикажи све

Кошаркаши почели припреме

 kos3               kos6

Традиционалном прозивком кошаркаши „Прокупља“ званично су почели припреме за предстојећу сезону. Као и прошле године екипу ће са клупе водити Зоран Чича Стојановић,док ће окосницу тима чинити капитен Никола Терзић,Владимир и Алекса Бјелетић,као и Алекса Шубарић,док ће млађе снаге предводити Петар Миљковић. Председник клуба Вуле Вуковић поручио је играчима да се што боље спреме и пожелео им успешну сезону без повреда.

 

– Очекује нас дуга и напорна сезона. План припрема је направљен и очекујем да сви уложе максимум труда како би што спремније дочекали почетак првенства. Крајем септембра нас очекује традиционални девети по реду меморијални турнир Драшко – Ика – Муса – Педа што нам је,као и увек,најбоља провера да видимо шта смо урадили и колико смо спремни. Сигуран сам да ћемо и у овој сезони достојно репрезентовати кошаркашко Прокупље,рекао је Вуле Вуковић,председник КК „Прокупље“.

Кошаркашки Клуб К „Прокупље“ планира да се у наредном периоду до почетка првенства појача са једним искусним кошаркашем,који је неколико сезона наступао и у иностранству,а одлучено је и да члан Скупштине Кошаркашког клуба Миодраг Илић,као представник родитеља буде именован за координатора млађих селекција клуба.

Величина слова: