Обележен Дан старих
1. октобра 2015.
Лектирићи прогласили најбоље
5. октобра 2015.
Прикажи све

Кошаркаши Прокупља стартују у суботу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

pred%20pocetak

Утакмицом са Димитровградом на свом паркету у суботу од 18 часова кошаркаши Прокупља почињу ново првенство. Прокупчани су са припремама кренули почетком августа. Прве две недеље радило се на Хисару потом на отвореном кошаркашком терену а у халу се ушло првих дана септембра. Клуб су напустили Терзић и Златановић а дошли су повратници Војиновић на позицији плеја,искусни Пауновић на крилу и Никола Николић на центарској позицији. Никола Божовић крилни играч после пет сезона и играња у Лесковцу и Косовској Митровици вратио се у родни град. Доведен је Милан Станковић из Алексинца а очекује се и повратак центра Михајловића.

– Лига је још увек непознаница. Велики број екипа је уједначеног квалитета. Кошаркашки Клуб  Прокупље наступаће у првенству са младом екипом сачињеном од домаћих играча коју предводе Бјелетић,Шубарић и Миленковић као и придошлице Божовић и Станковић. Очекујем победу против Димитровграда и позивам поблику да у суботу подржи младу екипу „ Прокупља“. Циљ нам је наставак континуитета игара у лиги а као и увек шансу ће добити велики број младих играча од којих очекујем велику борбу и посвећеност кошарци,рекао је Бобан Петровић тренер КК Прокупље.

Величина слова: