Усвојен ребаланс буџета
12. октобра 2015.
Кукуруз још није обран
14. октобра 2015.
Прикажи све

Крећу изборне активности

mile%20penzioner

На Скупштини Удружења пензионера Прокупља разматран је четворогодишњи рад организације и донесена је Одлука о расписивању избора. Разматрајући четворогодишњи рад,истакнуто је да је највећа пажња била усмерена ка очувању материјално-социјалног статуса пензионера са најмањим примањима.

-У последње две године бесплатно је подељено више од 2.500 пакета са основним животним намирницама и хигијенским средствима. Члановима Удружења омогућили смо куповину намирница и угља по нижим ценама и са одложеним роком плаћања,рекао је Милован Вучићевић и додао да су организовали многе излете и дружења са другим удружењима са југа Србије.

Председник прокупачког удружења нагласио је да су имали изузетну сарадњу са руководством локалне самоуправе,Патронажном и Превентивном службом Дома здравља,као и многим удружењима и организацијама из Прокупља,Блаца,Житорађе и Куршумлије.

На Скупштини је донесена и Одлука о расписивању избора на свим нивоима. Избори по месним одборима одржаће се од 12. до 31. октобра.

– Планирано је да се Скупштина у новом сазиву одржи средином наредног месеца. На Скупштини би требало да се изабере председник,као и чланови појединих одбора Удружења,изјавио је Вучићевић.

Величина слова: