U cilju očuvanja kulturnog nasleđa
20. septembra 2014.
Olujni vetar obarao stabla u Prokuplju
23. septembra 2014.
Prikaži sve

Krenula podela paketa


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

   DSCN5400 DSCN5393

U prostorijama Udruženja penzionera Prokuplja krenula je podela humanitarnih paketa. Kako nam je rekao predsednik Udruženja penzionera Prokuplja Milovan Vučićević,ove pakete dobiće članovi udruženja čija penzija na prelazi iznos od 18.000 dinara.

– U narednom periodu planirano je da podelimo oko 2.500 humanitarnih paketa sa osnovnim životnim namirnicama. Ove pakete dobiće svi penzioneri sa primanjima do 18.000 dinara,tako da razloga za stvaranje gužvi nema,rekao je on i dodao da je organizacija izdvojila blizu tri miliona dinara za kupovinu ovih paketa.

Prema njegovim rečima,sa predsednicima mesnih odbora u seoskim sredinama dogovoreno je da penzioneri koji ispunjavaju uslove ove pakete dobiju u mesnim kancelarijama.

Vučićević je naglasio da prilikom preuzimanja paketa penzioneri treba na uvid da pokažu svoj avgustovski penzioni ček i ličnu kartu. Podela paketa vršiće se svakog radnog dana od 9 do 14 časova. 

 

DSCN5401

Veličina slova: