Борба против трговине људима
21. априла 2015.
МОК
23. априла 2015.
Прикажи све

Локална самоуправа помаже мањине


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић посетио је Канцеларију за рад са националним мањинама која је отворена пре 15 дана. Сарадник  Канцеларије Саша Алишановић упознао је председника са радом и активностима које пружају корисницима.

– Од отварања Канцеларије,за пружање разних видова помоћи обратило се више од 50 припадника ромске националности. Најчешћи разлог обраћања је додела социјалне помоћи,рекао је Алишановић и нагласио да су им се обраћали и Роми којима су куће биле поплављене.

Ових  дана запослени у Канцеларији су интерно расељеним Ромима помогли и у обнови докумената о пребивалишту. Алишановић је нагласио да им се дневно у просеку обрати десетак особа.

Председник Пауновић је изразио задовољство отварањем Канцеларије и њеним досадашњим радом и нагласио да је локална самоуправа спремна да пружи помоћ у раду.    

Romi%20kancelarija

Величина слова: