Гледаоци одушевљени представом
29. септембра 2017.
Талентовани песници Књижевне омладине Прокупље
3. октобра 2017.
Прикажи све

Малишани у гостима код председника


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dn%202017_

Поводом обележавања манифестације Дечија недеља,која се ове године одржава од 2. до 6. октобра,малишани Предшколске установе „Невен“ посетили су председника Општине Прокупље Александра Симоновића.

dn%2011%202017 dn111%202017

Многа деца су имала прилику да општинску зграду посете по први пут и упознају се са пословима које обављају људи одговорни за њихово одрастање и школовање.

Председник Симоновић је поздравио полазнике ове предшколске установе и рекао да одавно није имао драже госте од њих.

dn33 dn2%202017

-Радећи на месту председника општине,ја се бринем за све грађане,а посебно за вас најмлађе. Најбитније је да ви здраво растете и одрастете,како бисте некад можда баш из ове зграде бринули о неким новим генерацијама. Ја се трудим да вам обезбедим боље услове у вртићима,али и школама,како одлично учили,постижући само добре резултате,истакао је председник Симоновић и поручио да је свака недеља у години управо њихова.

dn3%202017 dn4%202017

Поред стихова,које су рецитовали,малишани  су председнику поклонили слике које су  сликали заједно са својим васпитачима,а потом су обишли зграду Општине где су се упознали са радом појединих служби.

Полазници Предшколске установе „Невен“ ће у оквиру активности поводом Дечије недеље сакупљати гардеробу за децу из социјално угрожених породица. Традиционално ће и ове године осликати плато на Тргу топличких јунака. У биоскопу „Топлица“ гледаће представу „Обрни,окрени“прокупачког Дома културе.

Шарени крос,коме се сви подједнако радују и ове године биће оджан на стадиону фудбалског клуба „Топличан“,где ће се такмичити све старије групе полудневног и целодневног боравка.   

 

Величина слова: