Obeležen Svetski dan izazova
27. maja 2015.
Maturanti plesali na trgu Topličkih junaka
29. maja 2015.
Prikaži sve

Maskenbal sa porukom Ljubav je čudno stanje

Maskenbal1 Maskenbal2

Porukom ljubavi i bezbrižnosti mališani Predškolske ustanove Neven“ na maskenbalu, koji svake godine tradicionalno organizuju,ovaj put su poručili „Ljubav je čudno stanje“.

U različitim kostimima i koreografijama mališani su pokazali svoju maštovitost i talenat. Ono što su vredno radeći spremali sa svojim vaspitačima,publika,koju su uglavnom činili roditelji,bake i deke uživali su ne krijući osmehe i radost što se ovakav skup održava i ove godine.

Maskenbal3 Maskenbal4

Deca su naše bogatstvo i naša radost. Zahvaljujući njima ova velika manifestacija iz godine u godinu dobija na važnosti i značaju. Ona je nešto po čemu se prepoznaje naša ustanova i o čemu se priča do sledeće godine,istakla je direktorka Predškolske ustanove „Neven“ Gordana Cvetković i dodala da sada najmlađi i njihovi roditelji,zahvaljujući novom obdaništu „Bajka“ u kome ima mesta za sve mališane,bezbrižnije odrastaju.

Svojim lepršavim i razdraganim performansama,prerušeni u pčele,mornare,Havajce i druge omiljene im junake,mališani ove ustanove poslali su poruku dobrote i praštanja. Poručili su da odrasli treba da pronađu i sačuvaju u sebi dečiju toplinu,kako bi ispravnije i pravilnije rasuđivali i postupali.   

Maskenbal5 Maskenbal6

Veličina slova: