Нови асфалт у седам градских улица
30. марта 2017.
У Прокупљу и Топлици убедљива Вучићева победа
3. априла 2017.
Прикажи све

Маштовитост дечијег стваралаштва на ФЕДЕС-у


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Fedes

Део програма Фестивала дечијег стваралаштва ФЕДЕС данас ће бити ученици Основне школе „Ратко Павловић Ћићко“,тако што ће у публици бодрити своје фаворите,односно соло извођаче овогодишње Дечије песме.

Они ће,дајући гласове оним извођачима који им се највише допадну,бити на неки начин део жирија овог фестивала,јер ће као публика учествовати у томе ко ће добити награду публике на овогодишњој Дечијој песми ФЕДЕС-а.

О томе да све буде полетно и весело,а ноте и стихови беспрекорно отпевани и ове године брине Дечији хор „Сањалице“,који прати извођаче Дечије песме од самог почетка.

Они учесници ове манифестације,који су се такмичили у неком њеном сегменту,имају разлога и да се надају некој од награда. Да ли су добитници било које од њих,сазнаће вечерас у 18 часова у Клубу Дома културе на изложби ликовних радова који су пристигли на конкурс ФЕДЕСА. Том приликом биће проглашени и најбољи ученици у литерарном стваралаштву,али и инструменталисти,са којима је традиционално и овогодишњи ФЕДЕС почео.

У суботу,1. априла талентоване ученике прокупачких школа у Клуб Дома културе у ликовној радионици очекује сликар Милан Илић Трша. Он ће са учесницима поделити своја искуства и љубав према сликарству,али ће их и научити ономе што су,можда,пропустили на часу ликовне културе у школи. 

Величина слова: