Novi asfalt u sedam gradskih ulica
30. marta 2017.
U Prokuplju i Toplici ubedljiva Vučićeva pobeda
3. aprila 2017.
Prikaži sve

Maštovitost dečijeg stvaralaštva na FEDES-u


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Fedes

Deo programa Festivala dečijeg stvaralaštva FEDES danas će biti učenici Osnovne škole „Ratko Pavlović Ćićko“,tako što će u publici bodriti svoje favorite,odnosno solo izvođače ovogodišnje Dečije pesme.

Oni će,dajući glasove onim izvođačima koji im se najviše dopadnu,biti na neki način deo žirija ovog festivala,jer će kao publika učestvovati u tome ko će dobiti nagradu publike na ovogodišnjoj Dečijoj pesmi FEDES-a.

O tome da sve bude poletno i veselo,a note i stihovi besprekorno otpevani i ove godine brine Dečiji hor „Sanjalice“,koji prati izvođače Dečije pesme od samog početka.

Oni učesnici ove manifestacije,koji su se takmičili u nekom njenom segmentu,imaju razloga i da se nadaju nekoj od nagrada. Da li su dobitnici bilo koje od njih,saznaće večeras u 18 časova u Klubu Doma kulture na izložbi likovnih radova koji su pristigli na konkurs FEDESA. Tom prilikom biće proglašeni i najbolji učenici u literarnom stvaralaštvu,ali i instrumentalisti,sa kojima je tradicionalno i ovogodišnji FEDES počeo.

U subotu,1. aprila talentovane učenike prokupačkih škola u Klub Doma kulture u likovnoj radionici očekuje slikar Milan Ilić Trša. On će sa učesnicima podeliti svoja iskustva i ljubav prema slikarstvu,ali će ih i naučiti onome što su,možda,propustili na času likovne kulture u školi. 

Veličina slova: