Održan Sajam zapošljavanja u Prokuplju
28. maja 2015.
Rukomet za najmlađe
1. juna 2015.
Prikaži sve

Maturanti plesali na trgu Topličkih junaka


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Ples%201

Maturanti svih osnovnih škola sa teritorije opštine Prokuplje danas su na Trgu topličkih junaka izveli maturski ples,kojim su se pozdravili sa osnovnoškolskim obrazovanjem.

Organizatori ovogodišnjeg plesa bili su Osnovna škola „Nikodije Stojanović Tatko“ i Kancelarija za decu i mlade Opštine Prokuplje. Ovom prilikom predsednik Opštine Prokuplje pozdravio je maturante rekavši da je siguran da su ih roditelji,učitelji i nastavnici dobro pripremili za život koji ih očekuje,a da će se Opština Prokuplje truditi da pomogne njihovo dalje školovanje.

Ples%205 Ples%202

– Vreme pred vama tražiće da donesete važne odluke. Očekuju vas srednja škola,odrastanje i priprema za odgovoran život. Želim vam da na tom putu odaberete srednju školu,ali i zanimanje koje volite,jer je to jedan od uslova da čovek bude srećan,istakao je predsednik Paunović u obraćanju maturantima.

Ovogodišnji domaćin maturskog plesa bila je Osnovna škola „Nikodije Stojanović Tatko“,a u njeno ime sve maturante pozdravila je direktorka Ljiljana Subotić.

– Sve ovo vreme bili ste jedna porodica gde su vas stariji,najpre učitelji,a  potom i nastavnici štitili. Sada stupate u svet odraslih i nemojte da budete tužni zbog rastanka. Radujte se,sećajući se lepih uspomena koje će vam davati snagu. Kada se sutra nađete na raskrsnici,odaberite pravi put i na njemu zadržite sve što vredi. Neka vam na tom putu korak bude lak,naglasila je Ljiljana Subotić.  

Ples%203 Ples%204

Veličina slova: