Потребни савременији наставни програми
17. октобра 2016.
Ликовни конкурс „Европа-мудар избор“
19. октобра 2016.
Прикажи све

Министар просвете деци поклонио књигу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dom%2011%20pm

 Приликом посете Дому ученика средњих школа у Прокупљу,министар просвете Младен Шарчевић је овој установи поклонио књигу „Свети Сава у руском летопису“. У пратњи председника Општине Прокупље Александра Симоновића и директорке Дома Јелене Вуковић,министар је обишао цео комплекс.

dom%201%20pm dom%203%20pm

 Он је разговарао са станарима,  а директорка  Дома му је указала на потребу да се догради кухињски блок,уреди вешерај,који је у лошем стању и опреми библиотека са читаоницом.

 

-Почаствовани смо доласком министра просвете,јер његова посета нашој установи значи велики подстрек и ветар у леђа да наставимо да радимо још боље у интересу деце,трудећи се да свакодневно побољшамо њихов стандард и живот у Дому,истакла је овом приликом директорка ове установе Јелена Вуковић.

Министар Шарчевић је овом приликом рекао да је Дом ученика у Прокупљу пример који треба следити,јер склад,хармонија добрих идеја и позитвне енергије краси ову установу. 

Величина слова: