Dan prokupačke Biblioteke 23. mart
21. marta 2017.
Održana Opštinska smotra recitatora
23. marta 2017.
Prikaži sve

Ministarstvo podržalo projekat Opštine Prokuplje


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 projekat%20vasilije%20djurovic

Ministarstvo privrede Republike Srbije podržalo je projekat Opštine Prokuplje „Rekonstrukcija i dogradnja vodovodne distributivne mreže u ulici Vasilija Đurovića Žarkog u industrijskoj zoni u Prokuplju“. Vrednost projekta je 20 miliona dinara,koju sa po 50 odsto finansiraju ministarstvo i Opština Prokuplje.

 – U toku je priprema dokumentacije za raspisivanje javne nabavke, za izbor izvođača radova, koju sprovodi Ministarstvo privrede u skladu sa zakonom kojim se uređuju javne nabavke. Nakon sprovedenog postupka, Ministarstvo privrede, Opština Prokuplje kao podnosilac prijave projekta i odabrani izvođač radova zaključiće Ugovor o izvođenju radova. Nakon toga  pristupiće se  samoj realizaciji planiranih projektnih aktivnosti – navodi  član Opštinskog veća Maja Bašić.

 Inače,ovaj projekat je dobio podršku resornog ministarstva u okviru  Programa podrške razvoju poslovne infrastrukture koji se realizuje u cilju unapređenja privrednog ambijenta za poslovanje malih i velikih preduzeća.

 

 

Veličina slova: