Велика појачања пред првенство
17. септембра 2015.
Председник Србије посетио Блаце
21. септембра 2015.
Прикажи све

Мисија OEBS-a у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

opstina%20prokuplje1

 Руководство Општине Прокупље на челу са председмиком Мирољубом Пауновићем започело је разговоре са мисијом OEBS-а у Србији о могућности пружања помоћи за решавање одређених проблема. Реч је о помоћи намењеној санацији корита Старжавачког потока и десне стране реке Топлице,како би се од поплава заштитили становници који живе уз поток и Липарске улице.

– Прошлогодишње и овогодишње поплаве нанеле су много штета становницима који живе у Липарској улици и поред Стражавачког потока. Због тога смо започели разговоре са мисијом OEBS-а у Србији како би се урадила санација корита десне обале реке Топлице која се,услед обилних падавина,изливала у објекте који се налазе у Липарској улици и уз Стражавачки поток,рекао је председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић и додао да чланови мисије OEBS-а требају да посете Прокупље.

 Ако разговори и посета мисије буде ишла у позитивном правцу онда ће се кренути са израдом пројектно-техничке документације,рекао је он и додао да ће се тек након тога знати колика је вредност ових радова.

Санацијом корита Стражевачког потока и десне обале реке Топлице највише ће добити становници који живе уз овај поток и у Липарску улицу,чије куће,објекти и њиве се,услед обилних падавина,више неће налазити под водом,изјавио је Пауновић. 

Величина слова: