Јубилеј за понос и памћење
22. децембра 2017.
Деца добила новогодишње пакетиће
26. децембра 2017.
Прикажи све

Млади таленти одушевили публику


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

На сцени прокупачког Дома културе први пут је одржана ревија сценских програма ученика основних и средњих школа.

Било је пуно талентоване деце која су се за овај наступ спремала са пуно енергије, посебном пажњом и великим задовољством. Уживали су сви и учесници на сцени  и публика, која, кад год најмлађи Прокупчани наступају, испуни позоришну салу до последњег места.

dom%20kulture%201

– Глумили су, певали и играли. Били су прави велики извођачи, баш као да наступају по хиљадити пут пред публиком. Наградили смо их аплаузима, који треба да им буду подстрек да увек буду самоуверени и одлучни у свему што раде, баш као овде на сцени, рекли су задовољни Прокупчани.

Ово је свакако био један од најлепших наступа у коме су учествовали најмлађи Прокупчани. Дали су све од себе да њихов програм буде најбољи и да је ова манифестација била такмичарског карактера, жири би имао веома тежак посао.Тог дана на сцени прокупачког позоришта представили су се најбољи певачи, фолклористи, рецитатори, глумци, који ће једног дана можда бити велики уметници.

dom%20kulture2

-Циљ нам је био да талентована деца наступе на сцени нашег позоришта. Да оно што су показала својим другарима у школи, могу да виде и сви наши суграђани. Овакво једно представљање и наступ може да их подстакне да раде на свом таленту, истакли су у овој установи културе.

 Ревији је присуствовала  и већница за културу Општине Прокупље Милица Ерић. Она је истакла да је Дом културе на најлепши могући начин омогућио прокупачким школарцима да својим суграђанима у виду сценског програма, који се састојао од њихових најбољих наступа, поклоне најлепше дарове.

dom%20kulture3

-Ово је била прва ревија оваквог типа и пошто је одмах наишла на велико одушевљење публике и наредних година ће бити организована на крају децембра. Биће то најлепши поклон наших најмлађих  Прокупчана за све оне који воле лепу реч, песму, игру и глуму, нагласила је Ерић

 

Величина слова: