Награђени најбољи учесници ФЕДЕС-а
22. априла 2015.
Промоција шампиона и додела пехара
24. априла 2015.
Прикажи све

МОК


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

MOK%2097

Мушки одбојкашки клуб "Топличанин 97" прославља две године постојања и успешног рада. За само две године прокупачки одбојкаши остварили су велики напредак у промоцији одбојке у нашем граду,речи су једног од тренера у клубу Миладина Радоичића.

– Прва активност клуба била је акција „Лето на песку“ од јуна до септембра 2013. године,која је била бесплатна за све полазнике. Било је ту доста и пријатељских утакмица,као и учествовања на разним турнирима. Један од многобројних турнира био је и у нашем граду у организацији нашег клуба где су учествовали клубови из Ниша,Зајечара,Пирота,Соко Бање и Куршумлије,рекао је Радоичић.

На јесен исте године почела су званичнатакмичења. Сениори Мушког одбојкашког клуба "Топличанин 97" наступали су у међурегионалној лиги Лесковац. Радоичић каже да се велика пажња у МОК-у посвећује млађим категоријама и истиче да је посебно поносан на јуниоре.

– За овако кратак период постојања,прокупачки клуб је урадио много на пољу промоције одбојке у Југ Богдановом граду и околини. Вреди поменути да је младом Павлу Перићу управо МОК "Топличанин 97" отворио врата вишеструког шампиона државе ОК "Војводина",за коју тренутно наступа и бележи сјајне партије у кадетској и јуниорској екипи,закључио је Радоичић. 

Величина слова: