Министар Александар Вулин посетио фабрику „Леони“
11. маја 2016.
Витезови Карађорђеве звезде у Музеју
13. маја 2016.
Прикажи све

Награђени најбољи ученици


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

najbolji%20c_krst

Црвени крст Прокупља наградио је најбоље ученике основних и средњих школа  који су учествовали на литерарно-ликовном конкурсу „Крв живот значи“. Овај конкурс расписан је поводом обележавања „Недеље Црвеног крста“ која траје од 8. до 15. маја.

Секретар Црвеног крста Прокупља Душица Динић захвалила се ученицима,наставницима и професорима који су допринели да на конкус стигне велики број радова.

-Комисији није било лако да од великог броја пристиглих радова изабере најбоље,изјавила је она и додала да је добро што су на овом конкурсу учествовали и ученици ОШ „Вук Караџић“ из Житног Потока.

Најбољи литерарни рад у категорији нижих разреда основних школа имала је Наталија Смиљковић из ОШ „Милић Ракић-Мирко“,док је Даница Младеновић из истоимене школе заузела прво место у категорији од V до  VIII разреда.

Најбоље ликовне радове имали су ученици Емилија Михајловић и Анђела Марковић из ОШ „Милић Ракић-Мирко“. У конкуренцији средњошколаца прво место заузела је Наталија Митровић из Медицинске школе „Др Алекса Савић“. Ученицима најбољих радова Црвени крст доделио је књиге.

 
Величина слова: