Ministar Aleksandar Vulin posetio fabriku „Leoni“
11. maja 2016.
Vitezovi Karađorđeve zvezde u Muzeju
13. maja 2016.
Prikaži sve

Nagrađeni najbolji učenici


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

najbolji%20c_krst

Crveni krst Prokuplja nagradio je najbolje učenike osnovnih i srednjih škola  koji su učestvovali na literarno-likovnom konkursu „Krv život znači“. Ovaj konkurs raspisan je povodom obeležavanja „Nedelje Crvenog krsta“ koja traje od 8. do 15. maja.

Sekretar Crvenog krsta Prokuplja Dušica Dinić zahvalila se učenicima,nastavnicima i profesorima koji su doprineli da na konkus stigne veliki broj radova.

-Komisiji nije bilo lako da od velikog broja pristiglih radova izabere najbolje,izjavila je ona i dodala da je dobro što su na ovom konkursu učestvovali i učenici OŠ „Vuk Karadžić“ iz Žitnog Potoka.

Najbolji literarni rad u kategoriji nižih razreda osnovnih škola imala je Natalija Smiljković iz OŠ „Milić Rakić-Mirko“,dok je Danica Mladenović iz istoimene škole zauzela prvo mesto u kategoriji od V do  VIII razreda.

Najbolje likovne radove imali su učenici Emilija Mihajlović i Anđela Marković iz OŠ „Milić Rakić-Mirko“. U konkurenciji srednjoškolaca prvo mesto zauzela je Natalija Mitrović iz Medicinske škole „Dr Aleksa Savić“. Učenicima najboljih radova Crveni krst dodelio je knjige.

 
Veličina slova: