Рукометни спектакл у Прокупљу
10. марта 2016.
Почела изградња бедема на критичним тачкама
12. марта 2016.
Прикажи све

Најмлађи глумци „Хистриона“ спремају представу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 najmladja%20glumacka%20ekipa%20Histriona%20sprema%20predstavu%20Svinjareva%20tajna%20(1)

Најмлађи глумци Варошког позоришта „Хистрион“,обрадоваће све љубитеље ове уметности позоришном представом „Свињарева тајна“,чија премијера ће бити у априлу.

Режисер представе Зоран Цветковић одговорно и са великим поносом и задовољством тврди да је глумачка екипа,коју чине Бранка,Немања,Лука,Маша,Наталија,Лазар,Андреј и Ленка,стасала.

-После неколико година дружења и учења кроз то дружење,ови млади и талентовани глумци ће показати на сцени да Прокупље може и има на кога да  рачуна убудуће када је глума у питању,истиче Цветковић.

Цветковић наглашава да је реч о тексту Милоша Милошевића Шике,који на бајковит начин прича о сиромашном принцу,који до вољене принцезе покушава да дође уз помоћ чаролији и помоћи добрих људи.

Најмлађи глумци овог позоришта истичу да врло вредно раде како би на премијери заблистали и одушевили све који дођу да их гледају и подрже.

Деца кажу да помажу једни другима и да их је њихов наставник глуме научио да раде тимски.

-Увек послушамо његов савет,а он ужива када чује да смо спремни да и сами дамо неку идеју,наглашавају малишани.

Са овом представом планирају да после премијере у свом граду наступе и на многим дечијим позоришним фестивалима у Лебану,Јагодини,Лазаревцу и другим градовима у Србији.

Величина слова: