Rukometni spektakl u Prokuplju
10. marta 2016.
Počela izgradnja bedema na kritičnim tačkama
12. marta 2016.
Prikaži sve

Najmlađi glumci „Histriona“ spremaju predstavu


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 najmladja%20glumacka%20ekipa%20Histriona%20sprema%20predstavu%20Svinjareva%20tajna%20(1)

Najmlađi glumci Varoškog pozorišta „Histrion“,obradovaće sve ljubitelje ove umetnosti pozorišnom predstavom „Svinjareva tajna“,čija premijera će biti u aprilu.

Režiser predstave Zoran Cvetković odgovorno i sa velikim ponosom i zadovoljstvom tvrdi da je glumačka ekipa,koju čine Branka,Nemanja,Luka,Maša,Natalija,Lazar,Andrej i Lenka,stasala.

-Posle nekoliko godina druženja i učenja kroz to druženje,ovi mladi i talentovani glumci će pokazati na sceni da Prokuplje može i ima na koga da  računa ubuduće kada je gluma u pitanju,ističe Cvetković.

Cvetković naglašava da je reč o tekstu Miloša Miloševića Šike,koji na bajkovit način priča o siromašnom princu,koji do voljene princeze pokušava da dođe uz pomoć čaroliji i pomoći dobrih ljudi.

Najmlađi glumci ovog pozorišta ističu da vrlo vredno rade kako bi na premijeri zablistali i oduševili sve koji dođu da ih gledaju i podrže.

Deca kažu da pomažu jedni drugima i da ih je njihov nastavnik glume naučio da rade timski.

-Uvek poslušamo njegov savet,a on uživa kada čuje da smo spremni da i sami damo neku ideju,naglašavaju mališani.

Sa ovom predstavom planiraju da posle premijere u svom gradu nastupe i na mnogim dečijim pozorišnim festivalima u Lebanu,Jagodini,Lazarevcu i drugim gradovima u Srbiji.

Veličina slova: