Обележен Светски дан здравља
7. априла 2015.
Да разлике не постоје
9. априла 2015.
Прикажи све

Најмлађи за своје најстарије суграђане


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Поводом предстојећих  Ускршњих празника,малишани из Предшколске установе „Невен“,за своје пријатеље и сараднике,припремили су низ манифестација,којима су  пожелели да им сваки следећи дан буде попут оних који следе,свечан и посебан.

Деца која похађају припремни програм у Основној школи „9. октобар“ су нашим најстаријим суграђанима у Дому за смештај и негу старих лица у Прокупљу,како то обичај налаже,поклонили обојено јаје,а онда и игром,песмом,разговором и осмехом угрејали њихова срца.

Ова посета је како кажу станари Дома нешто најлепше што им се догодило пред Ускрс,јер деца су радост,а шаренило које су са собом донела је као најлепше цвеће у пролеће.

 -Са њима је ушла топлина кроз врата ове наше куће где проводимо старачке дане,али они су отворили и врата наше душе,уневши у њу топлину,која ће трајати до следећег сусрета,сложили су станари Дома за смештај и негу старих лица  у Прокупљу.

Васпитачице које су одговорне за овај леп догађај и поклон бакама и декама у Дому,Наташа Илић и Драгица Ранђеловић  кажу да су и оне срећне,јер су овом приредбом  деца увеселила душу наших најстаријих суграђана.

 -Деца све дају од срца. Она су уживала,али и сви ми са њима. Показала су маштовитост,ведрину и умешност и зато су награђена аплаузима,што је за њих веома важно. То им је уствари поклон пред празнике. Аплаузи су подршка и добра оцена за оно што су показалаи,истакле су васпитачице Наташа Илић и Драгица Ранђеловић.      

Величина слова: