Пројекат Филмом против предрасуда
19. јануара 2017.
Убрзано са речи на дела
23. јануара 2017.
Прикажи све

Народна кухиња ради без прекида


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

NRKuhinja%201

Општина Прокупље у овим зимским леденим данима са снегом посветила је велику пажњу социјално угроженим породицама. Осим поделе огревног дрвета и основних животних намирница,локална самоуправа је обезбедила и храну за кориснике  Народне кухиње.

– У кухињи Туристичко-спортске организације (ТСО) дневно се спреми око 300 оброка за социјално угрожене становнике са територије наше општине. Радимо без прекида током целе године,а у време новогодишњих и божићних празника нисмо кували храну већ смо нашим корисницима поделили ланч пакете,рекао је в.д. директора овог предузећа Братислав Лукић и додао да су средства за куповину намирница обезбеђена из буџета Општине Прокупље.

Он је нагласио да спискове корисника кухиње,на основу одређених критеријума,формира и доставља прокупачки Центар за социјални рад.

– Већ четири месеца целокупну организацију спремања и поделу хране социјално угроженима радимо овде у нашој кухињи и на задовољство запослених,до сада нисмо имали никаквих притужби корисника ни на услугу ни на квалитет спремљених оброка,казао је Лукић.

Он се захвалио локалној самоуправи на подршци и свесрдној помоћи,захваљујући којој се ови послови обављају без проблема.

Корисници Народне кухиње топли оброк добијају у просторијама ресторана ТСО сваког радног дана у времену од 10 до 12 часова.     

NRKuhinja%202    

Величина слова: