Projekat Filmom protiv predrasuda
19. januara 2017.
Ubrzano sa reči na dela
23. januara 2017.
Prikaži sve

Narodna kuhinja radi bez prekida


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

NRKuhinja%201

Opština Prokuplje u ovim zimskim ledenim danima sa snegom posvetila je veliku pažnju socijalno ugroženim porodicama. Osim podele ogrevnog drveta i osnovnih životnih namirnica,lokalna samouprava je obezbedila i hranu za korisnike  Narodne kuhinje.

– U kuhinji Turističko-sportske organizacije (TSO) dnevno se spremi oko 300 obroka za socijalno ugrožene stanovnike sa teritorije naše opštine. Radimo bez prekida tokom cele godine,a u vreme novogodišnjih i božićnih praznika nismo kuvali hranu već smo našim korisnicima podelili lanč pakete,rekao je v.d. direktora ovog preduzeća Bratislav Lukić i dodao da su sredstva za kupovinu namirnica obezbeđena iz budžeta Opštine Prokuplje.

On je naglasio da spiskove korisnika kuhinje,na osnovu određenih kriterijuma,formira i dostavlja prokupački Centar za socijalni rad.

– Već četiri meseca celokupnu organizaciju spremanja i podelu hrane socijalno ugroženima radimo ovde u našoj kuhinji i na zadovoljstvo zaposlenih,do sada nismo imali nikakvih pritužbi korisnika ni na uslugu ni na kvalitet spremljenih obroka,kazao je Lukić.

On se zahvalio lokalnoj samoupravi na podršci i svesrdnoj pomoći,zahvaljujući kojoj se ovi poslovi obavljaju bez problema.

Korisnici Narodne kuhinje topli obrok dobijaju u prostorijama restorana TSO svakog radnog dana u vremenu od 10 do 12 časova.     

NRKuhinja%202    

Veličina slova: