Телеграм саучешћа и подршке француском народу
12. јануара 2015.
Поклонили мед Дечијем одељењу болнице
14. јануара 2015.
Прикажи све

Народна кухиња спремна за нове кориснике


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

narodna%20kuhinja%2011

Приликом доделе новчане помоћи најугроженијим породицама и појединцима члан Општинског већа Oпштине Прокупље задужен за социјална питања Милан Аранђеловић рекао је да ће се током ове године повећати износ једнократне новчане помоћи и број корисника Народне кухиње.

Колико ће се повећати број корисника Народне кухиње зависиће од социјалних потреба угрожених људи.

– Социјално угрожене породице и појединци,који буду испуњавали одређене услове,моћи ће да користе услуге Народне кухиње,рекао је он и додао да ће локална самоуправа учинити све да ову помоћ приме најугроженије породице и појединци.

Секретар Општинске организације Црвеног крста Прокупља Душица Динић рекла је да Народна кухиња тренутно спрема оброке за 340 корисника.

– Запослени у Црвеном крсту су спремни да прихвате додатни број корисника кухиње. Да би се повећао број корисника неопходно је да се обезбеде финансијска средства,изјавила је она и додала да средства за рад кухиње обезбеђује локална самоуправа.  

Величина слова: