Одлични резултати прокупачких установа културе
28. децембра 2017.
Са дежурним службама у новогодишњој ноћи
1. јануара 2018.
Прикажи све

Наставак добре сарадње


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

prijem2

Сарадња са Канцеларијом за управљање јавним улагањима биле је више него добра. Очекујем да ће она у наредном периоду бити још садржајнија и свеобухватна, изјавио је председник Општине Прокупље Александар Симоновић у разговору са замеником директора Канцеларије за управљање јавним улагањима Сандром Недељковић.

Они су разговарали о досадашњој сарадњи локалне самоуправе и Канцеларије и могућностима унапређења и проширења сарадње у наредном периоду.

bolnica2

Према речима председника Општине, Канцеларија за управљањем јавним улагањема је за реконструкцију котларнице у ОШ "Ратко Павловић- Ћићко“ обезбедила седам, а за радове на Пољопривредној школи „Радош Јовановић Сеља"„ 9,5 милиона динара и за наставак радова на овој школи још 27 милиона динара.

-Локална самоуправа ће из буџета за пројектну документацију за извођење радова у Општој болници “Др Алекса Савић“ наредне године издвојити 10, а за школске објекте пет милиона динара, рекао је Симоновић истакавши да ће у најскорије време почети и израда пројектне документације за радове на згради Гимназије и фискултурне сале у ОШ „9.октобар“.

bolnica1

– У многе објекте од  јавног значаја деценијама се није улагало. Због тога се у последње време кренуло са свеобухватним  радовима на здравственим, школским, културним и другим објектима. Планирано је да Канцеларија за капитална улагања у наредном периоду за инвестиционе радове у прокупачкој општини издвоји 1,1 милијарду динара, истакла је Сандра Недељковић додавши да се средства за радове издвајају на основу пројеката локалних самоуправа.

Према њеним речима објекти на којима радови буду завршени имаће сву неопходну пратећу документацију и употребне дозволе.  

Сандра Недељковић је са председником Општине Прокупље обишла прокупачку болницу, Дом здравља и Гимназију.

Величина слова: