Odlični rezultati prokupačkih ustanova kulture
28. decembra 2017.
Sa dežurnim službama u novogodišnjoj noći
1. januara 2018.
Prikaži sve

Nastavak dobre saradnje


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

prijem2

Saradnja sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima bile je više nego dobra. Očekujem da će ona u narednom periodu biti još sadržajnija i sveobuhvatna, izjavio je predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović u razgovoru sa zamenikom direktora Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Sandrom Nedeljković.

Oni su razgovarali o dosadašnjoj saradnji lokalne samouprave i Kancelarije i mogućnostima unapređenja i proširenja saradnje u narednom periodu.

bolnica2

Prema rečima predsednika Opštine, Kancelarija za upravljanjem javnim ulaganjema je za rekonstrukciju kotlarnice u OŠ "Ratko Pavlović- Ćićko“ obezbedila sedam, a za radove na Poljoprivrednoj školi „Radoš Jovanović Selja"„ 9,5 miliona dinara i za nastavak radova na ovoj školi još 27 miliona dinara.

-Lokalna samouprava će iz budžeta za projektnu dokumentaciju za izvođenje radova u Opštoj bolnici “Dr Aleksa Savić“ naredne godine izdvojiti 10, a za školske objekte pet miliona dinara, rekao je Simonović istakavši da će u najskorije vreme početi i izrada projektne dokumentacije za radove na zgradi Gimnazije i fiskulturne sale u OŠ „9.oktobar“.

bolnica1

– U mnoge objekte od  javnog značaja decenijama se nije ulagalo. Zbog toga se u poslednje vreme krenulo sa sveobuhvatnim  radovima na zdravstvenim, školskim, kulturnim i drugim objektima. Planirano je da Kancelarija za kapitalna ulaganja u narednom periodu za investicione radove u prokupačkoj opštini izdvoji 1,1 milijardu dinara, istakla je Sandra Nedeljković dodavši da se sredstva za radove izdvajaju na osnovu projekata lokalnih samouprava.

Prema njenim rečima objekti na kojima radovi budu završeni imaće svu neophodnu prateću dokumentaciju i upotrebne dozvole.  

Sandra Nedeljković je sa predsednikom Opštine Prokuplje obišla prokupačku bolnicu, Dom zdravlja i Gimnaziju.

Veličina slova: