Zbog odrona obustavljen železnički saobraćaj
13. marta 2017.
Obeležen Svetski dan potrošača
15. marta 2017.
Prikaži sve

Nedelja bogata kulturom


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

U okviru Francuskog filmskog karavana u Narodnom muzeju Toplice će večeras od 19 časova biti prikazan film “Kapris“. Sutrašnjom projekcijom filma „Kraljica Montreja“ u isto vreme biće završeno gostovanje ovog filmskog karavana.

U prokupačkoj biblioteci najavljuju promociju časopisa „Filmaž“ u saradnji sa Film klubom Prokuplje 16. marta u 18 časova. O ovom jedinom štampanom filmskom časopisu u Srbiji,  govoriće glavni i odgovorni urednik časopisa Srđan Savić,član redakcije Dejan Dabić i glavna urednica izdavaštva Niškog kulturnog centra Verica Novakov.

Dom kulture „Radivoj Uvalić Bata“ za ljubitelje pozorišta pripremio je još jednu premijeru. Reč je o predstavi „Kaskader“,a njeno premijerno izvođenje najavljeno je za četvrtak u 19 časova i 30 minuta.

Predstavu „Kaskader“ prokupački amateri uradili su po tekstu Bratislava Petkovića.

Radeći na ovoj predstavi prokupački amateri su snimali film o tome kako ona nastaje,počev od samih proba i svega  onoga što je prati do same premijere.  Reč je o filmu „Glumac je glumac“,a idejni tvorac ovog projekta jeste slikar Milan Ilić Trša,koji je i režirao predstavu. Film će biti završen premijernim izvođenjem predstave „Kaskader.“

kaskader

Veličina slova: