Књиге на поклон Библиотеци
5. маја 2017.
Обележен Дан победе над фашизмом
9. маја 2017.
Прикажи све

Незаборавно дружење корисника домова


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 Ajdanovac

Удружење мишићних и неуромишићних болести Топличког округа било је домаћин  корисницима и стручним сарадницима Домова за смештај особа ометених у развоју из Прокупља,Лесковца и Димитровграда.

Током боравка у Прокупљу они су посетили манастир Свети Ђорђе у Ајдановцу и цркву Светих архангела Михаила и Гаврила у Конџељу.

Технички секретар удружења Драгослав Петровић истиче да је ово дружење наставак сарадње које постоји између домова са југа Србије.

Kond_elj

– Годишњим планом и програмом планирани су излети и сусрети са корисницима многих домова за смештај особа ометаних у развоју из Ниша,Лесковца,Врања,Алексинца,Димитровграда и других крајева Србије. Више од 50 корисника и стручних сарадника упознало се са знаменитостима манастира у Ајдановцу и цркве у Конџељу,рекао је Петровић и додао да су током дружења склопљена многа пријатељства међу децом и размењена искуства о раду.

Према његовим речима корисници дома ће учествовати на Фестивалу науке који ће се 10.маја одржати у Житорађи. На овом манифестацији,на којој се очекује учешће многи установа социјалне заштите са југа и југоистока Србије,биће изложени ручни радови корисника Дома за смештај особа ометених у развоју Сунце’.       

 

Величина слова: