Važno obaveštenje
15. oktobra 2014.
Filmski vikend i pozorišna predstava
17. oktobra 2014.
Prikaži sve

Novčane nagrade najboljim studentima i đacima


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Opština Prokuplje putem Fonda za talente,sa ukupno milion i 200.000 dinara nagradiće najbolje studente  i đake iz naše opštine,saopštili su iz lokalne samouprave.

Novčane nagrade dobiće najbolji studenti osnovnih, master i doktorskih studija na državnim fakultetima, koji su na buetu Republike Srbije, sa prosečnom ocenom studiranja iznad devet.

Novčane nagrade dobiće i učenici osnovnih i srednjih škola, pobednici na republičkim takmičenjima u znanju tokom prošle školske godine.

– Svake godine sve veći broj studenata i đaka iz naše opštine konkuriše za ovu nagradu,što je znak da naša deca sve više napreduju u znanju i postu zapažene uspehe u školovanju,kazao je predsednik Fonda za talente Nebojša Čolović.

On je naglasio da prokupački đaci imaju uspeha i prilikom upisa na željene fakultete širom Srbije,pa se zahvaljujući stečenom znanju nalaze u vrhu upisnih rang lista tih fakulteta.

maturanti13

Veličina slova: