Prezentovani proizvodi iz Toplice
18. decembra 2017.
Korisnici „Sunca“ sa prijateljima
20. decembra 2017.
Prikaži sve

Novi atarski putevi


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

atarski%20put

Pored asfaltiranja i sanacije gradskih ulica, Opština Prokuplje je ove godine ulagala i u putnu mrežu, u seoskim sredinama.

Novi atarski put napravljen je od sela Gornje Kordince prema Jugovcu u dužini od dva, i na putnom pravcu Drenovac- Bresničić u dužini od  jednog ipo  kilometra.

Ukupna vrednost ovih radova iznosi osam miliona 654.640 dinara.

-Opština Prokuplje uz pomoć Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede nastoji da izgradnjom atarskih puteva poboljša uslove života i rada stanovnika i poljoprivrednika u seoskim sredinama, izjavio je zamenik predsednika Opštine Prokuplje Miroljub Paunović i istakao da je i pored  teške materijalne situacije, sredstvima iz opštinskog budžeta, u poslednje četiri godine, izgrađeno  15 kilometara atarskih puteva.

Prema njegovim rečima, trend izgradnje putne mreže u seoskim sredinama, nastaviće se i u narednom periodu, kako bi poljoprivrednici lakše i  brže dolazili do svojih njiva i voćnjaka koje obrađuju. 

Veličina slova: