Седница СО Прокупље
18. фебруара 2016.
Изложба слика професора из Ниша
22. фебруара 2016.
Прикажи све

Нови тоалети у најмлађој Основној школи „Мирко“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

crveniiii

После 30 година у најмлађој основној школи у Прокупљу „Милић Ракић Мирко“,која је основана 1985. године,реновирани су школски тоалети.

– Тоалети су завршени у току овог зимског распуста и то је њихова прва реконструкција од када је школа почела да ради. Иако је практичност и економичност била на првом месту,водили смо рачуна и о жељама наших ђака,те су тамо тоалети за дечаке плави,а за девојчице црвени,нагласила је директорка ове школе Ивана Радоњић,истичући да ученици ове школе путем примедби и предлога учествују у многим одлукама које се тиче њихове „друге куће“.

Овим тоалетима сада су обезбеђени бољи санитарно-хигијенски услови,а школа је добила 12 кабина,шест за девојчице,шест за дечаке.

Радове је финансирала Општина Прокупље са 3,5 милиона динара,а уз њену подршку у наредном периоду биће урађена и реконструкција подова у учионицама. Директорка Радоњић наглашава да се нада да ће овај посао бити завршен до пролећа ове школске године.

plaviiii

Величина слова: