Sednica SO Prokuplje
18. februara 2016.
Izložba slika profesora iz Niša
22. februara 2016.
Prikaži sve

Novi toaleti u najmlađoj Osnovnoj školi „Mirko“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

crveniiii

Posle 30 godina u najmlađoj osnovnoj školi u Prokuplju „Milić Rakić Mirko“,koja je osnovana 1985. godine,renovirani su školski toaleti.

– Toaleti su završeni u toku ovog zimskog raspusta i to je njihova prva rekonstrukcija od kada je škola počela da radi. Iako je praktičnost i ekonomičnost bila na prvom mestu,vodili smo računa i o željama naših đaka,te su tamo toaleti za dečake plavi,a za devojčice crveni,naglasila je direktorka ove škole Ivana Radonjić,ističući da učenici ove škole putem primedbi i predloga učestvuju u mnogim odlukama koje se tiče njihove „druge kuće“.

Ovim toaletima sada su obezbeđeni bolji sanitarno-higijenski uslovi,a škola je dobila 12 kabina,šest za devojčice,šest za dečake.

Radove je finansirala Opština Prokuplje sa 3,5 miliona dinara,a uz njenu podršku u narednom periodu biće urađena i rekonstrukcija podova u učionicama. Direktorka Radonjić naglašava da se nada da će ovaj posao biti završen do proleća ove školske godine.

plaviiii

Veličina slova: