Одлични резултати прокупачких установа културе
28. децембра 2017.
Са дежурним службама у новогодишњој ноћи
1. јануара 2018.
Прикажи све

Новогодишња честитка председника Општине Прокупље


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

aleksandar%20simonovic%20cestitka

Поштовани суграђани, 

Испраћамо стару и са новим надама дочекујемо Нову 2018. годину. Жеље и очекивања су нам  да Нова година буде боља од претходне и да свака следећа буде још боља.

Крај године је време када сумирамо резултате и правимо планове за будућност. Када погледамо иза себе морамо бити поносни на нови изглед  нашег града и околних места. Реновиране школе, вртићи, асфалтиране и уређене саобраћанице у граду и на сеоском подручју,  обновљена расвета, изграђени нови  километри водоводне и канализационе мреже, нова радна места.  Трудили смо се да изградимо и нови културни идентитет наше средине, зато смо настојали  да реновирана зграда Дома културе постане  храм уметности и центар окупљања свих оних којима је култура у срцу. Наш крај је протекле године био велико градилиште. Дугачак је списак оног што је урађено. Локална самоуправа је у свим својим  активностима имала велику подршку грађана јер су познали нашу искрену жељу  да  Прокупље  учинимо бољим местом за живот. На  изборима сте нам дали своје поверење, а ми се трудимо да га оправдамо  свим својим ангажовањем и деловањем. Знамо да је потребно још много тога урадити како би Прокупље  могло  да одговори свим нашим заједничким потребама и жељама и зато нам је и надаље потребна ваша подршка.

Планова је много и сви  су  усмерни на то да Прокупље буде боље место за живот.  За наредну годину циљ нам је да завршимо обнову школа, да  реновирамо  зграду Гимназије   и  изградимо  салу за физичко у школи „9.октобар“ . Намеравамо  да започнемо и обнову наших  здравствених  установа. Да обогатимо све културне и спортске садржаје који ће омогућити квалитетнији живот свима  и да Прокупље у 2018. буде место у коме се гради боља будућност . Ја сам сигуран да то сви желимо и сигуран сам да ће се то и остварити.

Вама желим, драги суграђани, срећну Нову годину и Божићне празнике и да вас у Новој 2018. години прати здравље, породична срећа и успех на послу,  и да сви заједно  још више волимо, чувамо и градимо наше Прокушље.

            

Величина слова: