Odlični rezultati prokupačkih ustanova kulture
28. decembra 2017.
Sa dežurnim službama u novogodišnjoj noći
1. januara 2018.
Prikaži sve

Novogodišnja čestitka predsednika Opštine Prokuplje


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

aleksandar%20simonovic%20cestitka

Poštovani sugrađani, 

Ispraćamo staru i sa novim nadama dočekujemo Novu 2018. godinu. Želje i očekivanja su nam  da Nova godina bude bolja od prethodne i da svaka sledeća bude još bolja.

Kraj godine je vreme kada sumiramo rezultate i pravimo planove za budućnost. Kada pogledamo iza sebe moramo biti ponosni na novi izgled  našeg grada i okolnih mesta. Renovirane škole, vrtići, asfaltirane i uređene saobraćanice u gradu i na seoskom području,  obnovljena rasveta, izgrađeni novi  kilometri vodovodne i kanalizacione mreže, nova radna mesta.  Trudili smo se da izgradimo i novi kulturni identitet naše sredine, zato smo nastojali  da renovirana zgrada Doma kulture postane  hram umetnosti i centar okupljanja svih onih kojima je kultura u srcu. Naš kraj je protekle godine bio veliko gradilište. Dugačak je spisak onog što je urađeno. Lokalna samouprava je u svim svojim  aktivnostima imala veliku podršku građana jer su poznali našu iskrenu želju  da  Prokuplje  učinimo boljim mestom za život. Na  izborima ste nam dali svoje poverenje, a mi se trudimo da ga opravdamo  svim svojim angažovanjem i delovanjem. Znamo da je potrebno još mnogo toga uraditi kako bi Prokuplje  moglo  da odgovori svim našim zajedničkim potrebama i željama i zato nam je i nadalje potrebna vaša podrška.

Planova je mnogo i svi  su  usmerni na to da Prokuplje bude bolje mesto za život.  Za narednu godinu cilj nam je da završimo obnovu škola, da  renoviramo  zgradu Gimnazije   i  izgradimo  salu za fizičko u školi „9.oktobar“ . Nameravamo  da započnemo i obnovu naših  zdravstvenih  ustanova. Da obogatimo sve kulturne i sportske sadržaje koji će omogućiti kvalitetniji život svima  i da Prokuplje u 2018. bude mesto u kome se gradi bolja budućnost . Ja sam siguran da to svi želimo i siguran sam da će se to i ostvariti.

Vama želim, dragi sugrađani, srećnu Novu godinu i Božićne praznike i da vas u Novoj 2018. godini prati zdravlje, porodična sreća i uspeh na poslu,  i da svi zajedno  još više volimo, čuvamo i gradimo naše Prokušlje.

            

Veličina slova: