Volonterski centar poklonio novogodišnje pakete
29. decembra 2015.
Domaćinskim poslovanjem stabilizovan budžet Opštine
31. decembra 2015.
Prikaži sve

Novogodišnja čestitka predsednika Opštine


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Poštovani građani opštine Prokuplje,

Pred nama su Nova Godina i božićni praznici,nove nade i očekivanja. Svi od nastupajuće godine očekujemo da bude uspešnija i bolja od prethodne. Shvatili da ne možemo da živimo od prošlosti,da ne možemo sami bez prijatelja,da moramo da budemo dobre komšije,da sa drugima sarađujemo,da moramo mnogo više da radimo i rešavamo nagomilane probleme. Jednom rečju,da se okrenemo budućnosti,jer to nove generacije od nas zahtevaju.
Želim vam da Novu godinu dočekate srećni,zdravi,okruženi porodicom i bliskim prijateljima. Nadam se da će trud,koji ste ulagali do sada,biti podsticaj u ostvarenju svih vaših planova.

Očekujem da zajedno mnogo radimo i učinimo napor kako bi naše voljeno Prokuplje postalo još bolje i lepše mesto za život. Znam,a i vi znate da bi trebalo štedeti gde god je to moguće i živeti u skladu sa našim mogućnostima. Takođe znam da osećate krizu i da znate da cenite svoje radno mesto,koje je mnogima jedini izvor prihoda. Zato poštujmo sve ljude i u ovim teškim uslovima pokažimo solidarnost i zajedništvo.

Trudićemo se da u godini koja dolazi za vas obezbedimo nova radna mesta,što će rešiti egzistencijalne probleme mnogih i obezbediti im pristojan život. Prokuplje se definitivno okrenulo budućnosti i ja vam,dragi moji sugrađani,želim da koračate hrabro i dostignete željeno i savladate sve prepreke na tom putu.

Našim najmlađim sugrađanima,našoj deci,našoj najvećoj radosti želim mnogo novih znanja i napretka na svim poljima. I kako to red nalaže u ovakvim prilikama,želim vam mnogo zdravlja,uspeha i lične i porodične sreće!

Srećna Nova 2016. godina i Božić! 

Predsednik

Veličina slova: