Најважнији је дечији осмех
31. децембра 2016.
Председник Симоновић даривао прворођену бебу
3. јануара 2017.
Прикажи све

Новогодишња ноћ са дежурним службама


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ng%202

Представници локалне самоуправе прокупачке општине на челу са председником Александром Симоновићем и председником Скупштине Дејаном Лазићем,по традицији новогодишњу ноћ провели су обилазећи дежурне службе које су и поред празника бринуле о грађанима Прокупља.

Обилазак су започели у станици Полицијске управе где су уручили пригодне поклоне радницима који су у најлуђој ноћи дежурали и бринули за безбедност.

ng%201

Пожелевши им мирну ноћ,председник Симоновић је истакао да се локална самоуправа труди на све начине да помогне полицији у обављању својих задатака и нагласио да су у 2017. години они сами поставили свој циљ на још виши ниво.

– Стопа криминалитета је смањена,сматрам да сте обавили добро посао и надам се да ће те у новој 2017. години имати што мање интервенција. Ми ћемо као локална самоуправа и даље помагати,а осим два возила која смо у овој години донирали полицији,ускоро се планира и увођење видео надзора дуж главне улице и у појединим деловима града. Надам се да ће то додатно помоћи у расветљавању криминалних дела,али и првентивно утицати на прекршиоце – рекао је Симоновић који је након тога са својим сарадницима наставио обилазак Ватрогасне јединице,Гарнизону Војске Србије и Служби хитне помоћи Дома здравља.

ng%203

 – Обилазак ових служби у новогодишњој ноћи је на неки начин традиција којом желимо да покажемо знак пажње,да нам је стало и да бринемо и о онима који уредно извршавају своје радне задатке одвојени од својих породица на преласку из старе у Нову годину. Као локална власт наставићемо да радимо у интересу свих грађана,да учинимо још више напора да нам буде боље и наставити да решавамо многобројне проблеме у овој години – закључује Симоновић.

Представници дежурних служби које су у новогодишњој ноћи бринуле о безбедности града,имовини и здрављу,пожелели су свим грађанима срећу,здравље и успех у Новој 2017. години,а представницима локалне самоуправе који су их обишли захвалили се на пажњи и времену које су одвојили за њих.

ng%204

Величина слова: