Prezentovani proizvodi iz Toplice
18. decembra 2017.
Korisnici „Sunca“ sa prijateljima
20. decembra 2017.
Prikaži sve

Novogodišnja predstava poklon za najmlađe

 Prokupački Dom kulture svake godine, sada već tradicionalno, priprema novogodišnji program za decu. Ovaj put najveći doprionos u tome imaju  polaznici Škole glume, koja radi u okviru ove ustanove.

Novogodišnja predstava za decu pod nazivom „Pazi šta želiš“, koja je zakazana za 28. decembar u 19 časova u Domu kulture, poruka je za Deda Mraza od polaznika Škole glume ove ustanove. Predstavu je prema tekstu Jelene Popović ražirala Tijana Petrović.

-Ovo je grupa koja je počela da radi od oktobra, dečak  je iz starije grupe, a tu smo i mi odrasli. To je ujedno i novina od osnivanja dečije scene, koja se poklapa sa osnivanjem Škole glume, nisu zajedno igrali mali glumci i odrasli. Devojčicama je ovo prva predstava, a njom želimo da pokažemo koliko su naučili , kako se snalaze na sceni, ali i da naše najmlađe sugrađane obradujemo ovakvim jednim poklonom za Novu godinu, istakla je direktorka Doma kulture Tijana Petrović.

U predstavi „Pazi šta želiš“, ulogu babe i dede tumače Tijana Petrović i Predrag Slavković, a ostali glumci su Zorana Marković, Iva Tonić i Luka Milovanović. Deda Mraz je Srđan Baktijarević. Scenografiju za ovu predstavu potpisuje Milan Ilić, kostime je uradila Danijela Stević, majstor svetla je Dragan Babić, a tona Vladan Milutinović.

Karte za predstavu se mogu rezervisati na broj telefona 027/324-370, a cena je 150 dinara.dkkk

Veličina slova: