Prezentovani proizvodi iz Toplice
18. decembra 2017.
Korisnici „Sunca“ sa prijateljima
20. decembra 2017.
Prikaži sve

Novogodišnja predstava poklon za najmlađe


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 Prokupački Dom kulture svake godine, sada već tradicionalno, priprema novogodišnji program za decu. Ovaj put najveći doprionos u tome imaju  polaznici Škole glume, koja radi u okviru ove ustanove.

Novogodišnja predstava za decu pod nazivom „Pazi šta želiš“, koja je zakazana za 28. decembar u 19 časova u Domu kulture, poruka je za Deda Mraza od polaznika Škole glume ove ustanove. Predstavu je prema tekstu Jelene Popović ražirala Tijana Petrović.

-Ovo je grupa koja je počela da radi od oktobra, dečak  je iz starije grupe, a tu smo i mi odrasli. To je ujedno i novina od osnivanja dečije scene, koja se poklapa sa osnivanjem Škole glume, nisu zajedno igrali mali glumci i odrasli. Devojčicama je ovo prva predstava, a njom želimo da pokažemo koliko su naučili , kako se snalaze na sceni, ali i da naše najmlađe sugrađane obradujemo ovakvim jednim poklonom za Novu godinu, istakla je direktorka Doma kulture Tijana Petrović.

U predstavi „Pazi šta želiš“, ulogu babe i dede tumače Tijana Petrović i Predrag Slavković, a ostali glumci su Zorana Marković, Iva Tonić i Luka Milovanović. Deda Mraz je Srđan Baktijarević. Scenografiju za ovu predstavu potpisuje Milan Ilić, kostime je uradila Danijela Stević, majstor svetla je Dragan Babić, a tona Vladan Milutinović.

Karte za predstavu se mogu rezervisati na broj telefona 027/324-370, a cena je 150 dinara.dkkk

Veličina slova: