Већници обишли радове у Бериљу
24. децембра 2015.
Изабрани најбољи спортисти
29. децембра 2015.
Прикажи све

Новогодишњи пакетићи за децу „Сунца“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

sindikat%20leoni

Претпразнична атмосфера,срдачан дочек и озарена дечја лица,дочекала су јучерашње госте у Дневном боравку „Сунце“ у селу Водице. Чланови Синдиката „Независност“ фабрике  ЛЕОНИ у Прокупљу посетили су кориснике „Сунца“,децу са посебним потребама и том приликом уручили им новогодишње пакетиће.

– Деца су увек приоритет у нашим хуманитарним акцијама,тако да смо желели да радост новогодишњих празника поделимо са корисницима „Сунца“,нашим пријатељима које посећујемо увек када смо у могућности,казао је заменик председника Синдиката Саша Илић.

Према његовим речима,активности овог синдиката не огледају се само у заштити права радника,већ и кроз многе хуманитарне акције у Прокупљу. Да су деца приоритет када су у питању донације које ови радници обезбеђују,говори и чињеница да је Синдикат поклонио логопедски апарат корисницима „Сунца“,Одељењу педијатрије плазма ТВ,а једна од донација је и лаптоп за освојено прво место на Дечјем фестивалу ФЕДЕС.

Секретар Удружења оболелих од мишићних и неуромишићних болести за Топлички округ,у оквиру којег ради Дневни боравак за децу са посебним потребама Драгослав Петровић,захвалио се члановима Синдиката ЛЕОНИ на поклонима и пажњи,утрошено време и жељу да овој деци улепшају празничне,а и све остале дане.

Величина слова: