Volonterski centar poklonio novogodišnje pakete
29. decembra 2015.
Domaćinskim poslovanjem stabilizovan budžet Opštine
31. decembra 2015.
Prikaži sve

Novogodišnji prijem za novinare


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

PR%201

Predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović organizovao je tradicionalni novogodišnji prijem za novinare,dopisnike i saradnike pisanih,elektronskih i televizijskih medijskih kuća. Tom prilikom zahvalio se prisutnim saradnicima televizije MOSTNET,Topličkih vesti,biltena Topličke novine i novinske agencije Beta i ostalim dopisnicima i televizijama sa kojima je Opština Prokuplje u protekloj godini uspešno sarađivala. Tako se zahvalio i portalima Južne vesti,TOPNOVOSTI,Prokuplje na dlanu,Prokuplje moj kraj,Blicu,Politici,Večernjim novostima i dopisništvu RTS u Prokuplju na uspešnoj saradnji i pravovremenom i objektivnom informisanju javnosti o radu lokalne samouprave.

– Zahvaljujući vašem radu,trudu i nesebičnom angažovanju,uspeli smo da naše građane obavestimo o svemu što radimo. Ovom prilikom želim da se posebno zahvalim Službi za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje,koja se maksimalno angažovala u organizaciji svih manifestacija u našoj opštini. Po prvi put,na jedan sadržajniji način,organizovani su „Dani višnje“,proslava gradske slave,koja je takođe organizovana na način kakav zaslužuje zaštitnik našeg grada Sv. Prokopije,zatim doček prijatelja iz Francuske i Slovenije,kao i niz mnogih kulturnih dešavanja u gradu. Zadovoljan sam i ponosan i očekujem da ćemo i u narednom periodu takvu saradnju i organizaciju rada nastaviti,a i podići na još viši i kvalitetniji nivo,rekao je predsednik Paunović i ovom prilikom građanima čestitao predstojeće novogodišnje i božićne praznike.    

Veličina slova: