Veče za uživanje
21. aprila 2016.
Dar nastarijima za uskršnje praznike
25. aprila 2016.
Prikaži sve

Obeležen Dan volontera


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

volonteri1

Volonteri Prokuplja obilaskom i radom u mnogim institucijama i ustanovama obeležili su Dan volontera. Tim povodom učenici Gimnazije učestvovali su u realizaciji projekata Unije srednjoškolaca Srbije pod nazivom Srednjoškolci za srednjoškolce.

Volonteri su tokom dana obišli i učestvovali u radu mnogih službi u Opštinskoj upravi Opštine Prokuplje,Narodnom muzeju Toplice,Turističko-sportskom centru,Domu kulture,Biznis inkubator centru i drugim ustanovama.

volonteri%202

O radu opštinskih službi volonterima je govorio načelnik Odeljenja za društvene delatnosti Opštine Prokuplje Miladin Milosavljević i šef Kancelarije za mlade Opštine Prokuplje Dejan Kostadinović.

– Opštinska uprava Opštine Prokuplje obavlja poslove u skladu sa mnogim zakonima i u interesu građana našeg grada,rekao je Milosavljević koji je volonterima govorio i o radu i ingerencijama Skupštine opštine,predsednika Opštine Prokuplje,članova Opštinskog veća i zaposlenima u Opštinskoj upravi.

Volonteri su tokom boravka u zgradi Opštine obišli Službu za odnose sa javnošću i protokol,obrazovanje,matičnu službu i Odeljenje za poljoprivredu.

Volonter i učenik prokupačke Gimnazije Mateja Milenković rekao je da se projekat Unije srednjoškolaca Srednjoškolci za srednjoškolce sprovodi u celoj Srbiji i da u njegovoj realizaciji učestvuje više hiljada volontera.

– Izuzetno smo zadovoljni prijemom volontera u Opštini i drugim ustanovama gde smo se upoznali sa njihovom organizacijom i radom,izjavio je Milenković i dodao da su volonteri učestvovali i u radu pojedinih službi u ustanovama.

  

Veličina slova: