Čiste ruke put do zdravlja
15. oktobra 2015.
Bogat sportski vikend
19. oktobra 2015.
Prikaži sve

Obeležen Svetski dan borbe protiv siromaštva


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ck%20danas1 ckdanas2

U Prokuplju je obeležen Svetski dan borbe protiv siromaštva. Tim povodom Crveni krst je korisnicima Narodne kuhinje podelio dodatne obroke.

– Povodom Svetskog dana borbe protiv siromaštva korisnicima Narodne kuhinje,osim redovnih obroka,podelili smo slana i slatka peciva i 150 kilograma kobasice. Ove obroke dobilo je 440 najsiromašnijih osoba našeg grada,izjavila je sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Prokuplja Dušica Dinić i dodala da im je u realizaciji ove humanitarne akcije pomogla prokupačka pekara „Paša“.

Ona je navela da Crveni krst na godišnjem nivou podeli 1.800 paketa sa osnovnim životnim namirnicama i 86.400 obroka najsiromašnijim porodicama i građanima.

– Kao na  mnogobrojnim dosadašnjim humanitarnim akcijama i na ovoj  svoj veliki doprinos dali su volonteri organizacije,rekla je sekretar Crvenog krsta.

 

 

Veličina slova: