Тражи се вишња
26. маја 2015.
Неопходна заштита воћа
28. маја 2015.
Прикажи све

Обележен Светски дан изазова


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Dan%20izazova%201 Dan%20izazova%202

Под слоганом „Какав сам,вежбам сваки дан“,Служба за спорт Општине Прокупље је и ове године,по петнаести пут заредом,организовала обележавање „Дана изазова“,27. мај.

Према речима Милорада Жугића,шефа Службе за спорт Општине Прокупље,учешће у овој међународној,традиционалној манифестацији,коју реализује и координира Светска асоцијација „Спорт за све“,узеле су све прокупачке основне и средње школе,предшколске установе,јавна предузећа,установе.

– Циљ нам је да што већи број грађана учествује у акцији,а то смо остварили тако што смо обавестили све школе и установе о начину организације. Суштина је да сваки учесник минимум свог времена издвоји за рекреацију,што је један вид ширења позитивне енергије и свести о значају бављења спортом,истакао је Жугић и додао да је Општина Прокупље и Служба за спорт добитник признања за успешно организоване „Дане изазова“,од Асоцијације за спорт Републике Србије.

 

Dan%20izazova%203 Dan%20izazova%204

Величина слова: