Književni susret u Biblioteci
17. marta 2016.
Upis u registar je u interesu vinogradara
21. marta 2016.
Prikaži sve

Odeljenje u službi poljoprivrednika


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

registracija%20poljoprivrednika1

Obnova i registracija poljoprivrednih gazdinstava u punom je jeku. Prokupački poljoprivrednici pomoć u popuni neophodne dokumantacije traže i od zaposlenih u Odeljenju za poljoprivredu Opštinske uprave Prokuplja.

– Bez obzira što nismo u obavezi da to radimo,kao i prethodnih,i ove godine zaposleni u kancelariji Odeljenja za poljoprivredu pružaju neophodnu pomoć prokupačkim poljoprivrednicima da registruju svoja poljoprivredna domaćinstva,rekao je rukovodilac Odeljenja za poljoprivredu Opštinske uprave Prokuplja Srđan Stamenković i dodao da se u proseku zaposlenima u kancelariji obrati oko 100 poljoprivrednika.

Stamenković je dodao da poljoprivredni proizvođači,koji su  registrovali svoja poljoprivredna gazdinstva,do 30. aprila mogu da podnesu zahteve za subvencije za biljnu proizvodnju,a od 3. maja mogu da podnose zahteve za mineralna đubriva.

– Obnova i registracija poljoprivrednih gazdinstava počela  je od 1.marta i trajaće do 30. aprila,izjavio je on i apelovao na poljoprivrednike da ne čekaju poslednje dane da bi završili obnovu ili registraciju svog gazdinstva.

Veličina slova: