Велико интересовање за предавање
22. марта 2017.
Прекид водоснабдевања у насељу Гарић
24. марта 2017.
Прикажи све

Одржана Општинска смотра рецитатора


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

recitatori%201

На Општинској смотри рецитатора,која је одржана у прокупачком Дому културе,представило се 45 рецитатора из основних и средњих школа са територије општине Прокупље.

Према оцени трочланог жирија,који је радио у саставу учитељ Далибор Поповић и професори српског језика Милка Тошић и Манди Живковић,ове године је квалитет рецитовања кандидата који су се такмичили знатно слабији у односу на прошлу годину. Из тих разлога,на Окружну смотру иде 12 рецитатора,  што је за три мање од дозвољеног броја.

У млађем узрасту најбољи рецитатори били су Софија Ђорђевић,Лана Симоновић,Наталија Илић,Милица Лукић и Маја Вукашиновић. У средњем узрасту,међу својим вршњацима,стихове су најбоље казивали Александра Милосављевић,Анастасија Радуловић,Владимир Мирковић и Стефан Симоновић. Милутин Милошевић,Милена Перић и Ивана Јанковић као најбољи рецитатори у старијем узрасту,наступиће у Блацу на Окружној смотри рецитатора 20. априла. 

recitatori2

Величина слова: