Veliko interesovanje za predavanje
22. marta 2017.
Prekid vodosnabdevanja u naselju Garić
24. marta 2017.
Prikaži sve

Održana Opštinska smotra recitatora


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

recitatori%201

Na Opštinskoj smotri recitatora,koja je održana u prokupačkom Domu kulture,predstavilo se 45 recitatora iz osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Prokuplje.

Prema oceni tročlanog žirija,koji je radio u sastavu učitelj Dalibor Popović i profesori srpskog jezika Milka Tošić i Mandi Živković,ove godine je kvalitet recitovanja kandidata koji su se takmičili znatno slabiji u odnosu na prošlu godinu. Iz tih razloga,na Okružnu smotru ide 12 recitatora,  što je za tri manje od dozvoljenog broja.

U mlađem uzrastu najbolji recitatori bili su Sofija Đorđević,Lana Simonović,Natalija Ilić,Milica Lukić i Maja Vukašinović. U srednjem uzrastu,među svojim vršnjacima,stihove su najbolje kazivali Aleksandra Milosavljević,Anastasija Radulović,Vladimir Mirković i Stefan Simonović. Milutin Milošević,Milena Perić i Ivana Janković kao najbolji recitatori u starijem uzrastu,nastupiće u Blacu na Okružnoj smotri recitatora 20. aprila. 

recitatori2

Veličina slova: