Решава се проблем водоснабдевања у Кординцу
26. јануара 2015.
Протествује због изгнанства са Космета
28. јануара 2015.
Прикажи све

Одржана промоција часописа „Прозор наше школе“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

DSC_3809

У Основној школи „Милић Ракић Мирко“ свечано је промовисан нови број школског часописа „Прозор наше школе“ који,сада већ традиционално излази у светосавској недељи,поводом прославе Светог Саве.

– Желели смо да у овом броју представимо живот у школи у протеклих годину дана,да вам покажемо да смо бољи у односу на претходну годину и да се трудимо да будемо још занимљивији,рекла је Сузана Китановић,професорка енглеског језика и члан редакцијског тима.

Нови број школског часописа садржи приказе из живота у школи,јавних часова,свечаности и приредбе који су уз  бројне успехе ученика на такмичењима и конкурсима постали заштитни знак ове школе.

У оквиру прославе поводом новог броја,трећег по реду штампаног издања школског часописа,најуспешнији ученици су своје радове,таленат и умеће представили гостима на данашњој свечаности.

Током протекле године многи важни догађаји за ОШ „Милић Ракић Мирко“ нашли су место у школском часопису. Један од њих је,свакако,посета министра просвете у фебруару 2014. године,што се у историји школе први пут догодило. 

Часопис садржи и презентацију многих пројеката у којима су,поред ученика,учествовали и родитељи,наставници и локална заједница. Ту су и утисци са ђачких екскурзија,излета,наградних путовања.

Директорка ОШ „Милић Ракић Мирко“ Ивана Радоњић се овом приликом захвалила сарадницима и пријатељима који су својом несебичношћу,стручношћу,и талентом изашли у сусрет и допринели да школа решава проблеме,опреми и оплемени простор за рад и помогли у реализацији ваннаставних активности.

 

DSC_3805 DSC_3803

Величина слова: